Om VVS Firmaet

Murer Mester Kjeldsen

Efter at have Morten har arbejdet i VVS-branchen siden 1996 og efter at have afsluttet uddannelsen som VVS-installatør i 2012, besluttede jeg mig Morten sig for, at starte VVS Firmaet V Morten Helle Aagesen.

Hos Mortens VVS er faglig stolthed i højsædet, og det har Det betyder, at Vi i dag har opbygget en solid kreds af tilfredse kunder i Øst- og Midtjylland.

Vi sætter en ære i at aflevere et veludført stykke arbejde og yde en god service. Dette er værdier Morten altid har arbejdet ud fra, og som i dag er grundstenen i Mortens VVS.

For mig betyder god service, at…

  • et ord er et ord
  • Vi bliver enige om opgavens omfang og pris, så vi ved, hvad dine forventninger er og kan gøre alt for at indfri dem
  • Som mindre virksomhed lever vi af, at du er tilfreds med det færdige resultat og gerne vil anbefale os til andre
  • opgaven løses hurtigst muligt – f.eks. uden forsinkelser pga. grund af manglende materialer
  • Mortens VVS har eget værksted og stort lager, så de fleste VVS-opgaver kan løses med det samme. I kraft af firmaets status som installatør for Brødrene Dahl, kan armaturer, toiletter og andet til køkken og bad fremvises i udvalgte butikker.
  • Vi kommer til den aftalte tid og er fleksibel.
  • Du slipper for at tage fri fra arbejde for at få skiftet en vandhane, tætnet et utæt vandrør eller løst andre VVS-opgaver, for vi løser gerne opgaver uden for normal arbejdstid og i weekender, når det er aftalt på forhånd.
  • Du oplever så få gener som muligt, mens VVS-arbejdet står på, og at der er ryddet op, når opgaven er løst.

I Mortens VVS løser Vi både store og små opgaver.

Til de større projekter bruger vi samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med tidligere og hvor vi ved, at vi kan stå inde for kvaliteten i det udførte arbejde.

Hvor opgaverne indeholder en kombination af VVS,el murer og tømmer arbejde, har vi et fast samarbejde med et team af dygtige og kompetente samarbejdspartener.

Autorisationer

Vi har autorisation til at udføre VVS-, gas- og ventilationsopgaver.